Rezistente dhe komforte

Nëse ajo që po kërkoni është një derë hyrjeje që të mund t’iu japë rehati dhe siguri, ju mund të zgjidhni një derë sigurie të nivelit B.

Dyert e sigurisë janë sigurisht një kompromis i vlefshëm për shtëpinë tuaj dhe, përveç që kanë vlera të larta të izolimit termik dhe akustik, ato garantojnë rezistencë të mirë ndaj përpjekjeve të prishjes.

Shumë e rëndësishme për dyert e sigurisë është lloji i kycjes. Ndër më të efektshmet është ajo me cilindër të profilit evropian që ne e përdorim te dyert e nivelit B.

dere niveli C

Elemente sigurie

Modelet e Disponueshme