Teknikisht Perfekte

Termi Dyer Teknike i referohet të gjitha dyerve qe perdoren ne vende publike, dyqane ose zyra.
Kjo lloj dere duhet të ketë karakteristika të caktuara për ta bërë atë optimale për përdorimin e saj:

 • Rezistenca – dyert teknike duhet të jenë rezistente ndaj përdorimit të shpeshtë, agjentëve atmosferikë dhe ndikimeve te tjera.
 • Prakticiteti – kërkohet prakticitet i mirë i hapjes/mbylljes duke pasur parasysh frekuencën e përdorimit.
 • Pastrim i lehtë – duke pasur parasysh mjediset ku përdoret një derë teknike, duhet të jetë e lehtë të pastrohet dhe të ruhet një nivel i mirë i higjenës.
dere

Pajisje te vecanta opsionale

Modelet e Disponueshme

Dyer Teknike

Derë mekanike ekonomike për përdorim të gjerë

 • Celik i galvanizuar
 • I prodhuar me një teknologji që quhet galvanizim në të nxehtë
 • Mundëson mbrojtje të lartë ndaj agjentëve atmosferike
 • E lyer me bojë elktrostatike "polyester powders" në temp.180 °C
 • Me trashësi lyerje (mbi 70 microns)
 • Rezistenca e bojës është testuar 500 orë nën efektin e jodit dhe kripës
 • Përzgjedhja e ngjyrave bazohet te standarti RAL colors
 • Prodhimi i dyerve bëhet në dimensione standarte
 • Dimensionet janë të disa llojeve
 • Shumëllojshmëria e standarteve lejon klientin të ketë më shumë mundësi zgjedhje
 • Dera është lehtësisht e montueshme edhe nga persona jo profesionistë