CARENA

Carena shquhet për ergonominë e dizajnit të saj. Të gjitha kasafortat në këtë gamë janë të lehta për t’u përdorur dhe ofrojnë një seri karakteristikash të sigurisë që garantojnë mbrojtje nga vjedhjet për të gjitha gjërat e ruajtura në to.

Complice

Fichet-Bauche ka krijuar gamën e kasafortave të Complice për shtëpinë dhe zyrën për të mbrojtur objekte dhe dokumente të rëndësishme.
Complice është e disponueshme në katër vëllime, nga 10 deri në 80 litra, si një kasafortë mobile dhe në 3 vëllime nga 10 deri në 40 litra, si kasafortë muri. Opsionale mund të porositet me një të çarë në pjesën e sipërme të derës për t’ju lejuar të depozitoni shpejt dhe me lehtësi zarfe ose dokumente pa pasur nevojë të hapni derën.
Dera dhe anet e kasafortës janë dizenjuar në mënyrë ergonomike dhe i janë nënshtruar testeve të shumta te funksionimit për të garantuar jetëgjatësinë e tyre. Gama e gjerë e aksesorëve të disponueshëm lejon një përdorim optimal të hapësirës së brendshme.

CRP 42

Zgjidhja e duhur për mbrojtjen nga zjarri

Raftet me 4 sirtarë CRP 42 janë të përshtatshme për të përmbledhur pothuajse të gjitha llojet e dosjeve të disponueshme në treg. Ato janë bërë në atë mënyrë që të garantojnë stabilitet edhe kur sirtarët janë plotësisht të mbushura. Në raftet CRP 42, secili sirtar është një njësi e pavarur: nëse edhe njëri prej sirtarëve mbetet i hapur, në rast zjarri, kjo nuk rrezikon mbrojtjen e të tjerëve.

DUOGUARD

Kasafortë inovative që mbron si nga vjedhjet ashtu edhe nga zjarri

Karakteristikat kryesore

• Mbrojtje nga vjedhjet e çertifikuar nga ECB • S Klasa 0 dhe I në përputhje me standardin Evropian EN 1143-1.

DuoGuard gjithashtu është çertifikuar nga ECB • S në përputhje me standardin evropian EN 1047-1 klasi S 60 P për një orë mbrojtje nga zjarri për dokumente letre.

Millium

Millium është një gamë e kasafortave e dizenjuar për të mbrojtur para, dokumente të rëndësishme dhe sende me vlerë nga argjendaritë, bankat dhe zyrat.
Millium është një vend i sigurt kompakt, me një dizajn klasik, ideal për zyra, banka dhe dyqane. Gama ofron tre shkallë të sigurisë së shkallës I, II dhe III, dhe është në dispozicion në gjashtë vëllime të ndryshme, nga 40 në 350 litra, duke ofruar kështu mundësinë e gjetjes së kasafortës ose kombinimit të kasafortave të afta për të kënaqur nevojat më të ndryshme për sa i përket sigurisë.
Një zgjedhje e gjerë e aksesorëve të brendshëm dhe kombinimeve të bravave qe ju lejon të përshtateni më tej kasafortën për çdo nevojë.

PRIMUS

Cassaforte entry-level che abbina la protezione all’effrazione e dal fuoco in un unico modello

Doppia certificazione: Antieffrazione grado 1° (EN 1143-1) e protezione dal fuoco 30 P (EN 15659)

Serrature certificate: Come serratura principale la serie Primus può essere provvista di una serratura a chiave di classe A (EN 1300) o di una serratura elettronica con timedelay di classe B (EN 1300) con 1 Master code , 1 User code , apertura congiunta attivabile.

Una varietà di modelli che vanno da 24-285 litri, adattandosi ad ogni capacità di stoccaggio e necessità. Il modelllo da 135 litri è indicato per l’ubicazione sotto scrivania.

TRIDENT

La cassaforte Trident offre i più alti livelli di protezione secondo standard internazionali

La gamma Trident è stata certificata presso enti certificatori legalmente riconosciuti per proteggere contro tre tipi di rischi:

  • protezione antieffrazione
  • protezione antincendio per i documenti cartacei fino a un’ora
  • protezione anti esplosivo