Untitled design (3)

GATI PER CEREMONINE E INAGURIMIT!

EMSH Distribution is loading...

Me 26.02.2020, 18:00 bëhet inagurimi i filialit EMSH Distribution ku do njihemi me vizionin dhe misionin e kompanisë, gjithashtu do bëhet prezantimi i markave më prestigjoze të aksesorëve të dyerve.
Këtij momenti të veçantë do i bashkohen partnerët e saj më të besueshëm si: EMSH, ISEO, BONAITI, WAGNER, PICCIONI, specialistë të fushave të ndryshme, miq dhe mbështetës ndër vite të EMSH.

EMSH DISTRIBUTION

Zgjidhja më e mirë për ju

EMSH Distribution do të jetë pjesë e grupit më të madh serioz të investimeve në vend, EMSH i cili starton në maj me një sipërmarrje ambicioze, përfshin kompani lider për prodhimin e produkteve të ndryshme industriale si dyer të blinduara, porta, parmak, platforma dekoresh etj. Gjithashtu dhe disa distribucione të kompanive lider në botë.