Përmirësojmë jetën tuaj duke ofruar produkte inovative që garantojnë mbrojtje, rehati dhe siguri

Emsh Distribution është një kompani që u formua në vitin 2020 por me një përvojë 30 vjeçare në fushën e prodhimit, atë të përpunimit të metaleve.

Si pjesë e EMSH Group, EMSH Distribution ndodhet me seli në Tiranë në një godinë trekatëshe me sipërfaqe 410 m2, ku gjendet showroom-i i përberë nga zyra dhe magazina.

Falë hapësirave të mëdha të ekspozimit dhe orientimit nga teknikët e specializuar që i njohin produktet në detaje do mund tu jepni jetë ideve tuaja dhe të gjeni zgjidhjen e duhur.

Në dispozicionin tuaj do jenë inxhinierë, teknikë si dhe menaxherët e marketingut, financës dhe magazinës.

Stafi i EMSH Distribution iu pret dhe është gjithmonë i gatshëm që t’iu asistojë në zgjedhjen e dyerve për shtëpinë/biznesin tuaj, bravave apo sistemeve të sigurisë, dorezave, kasafortave, impianteve & sistemeve të lyerjes e shumë aksesorëve të tjerë.

Çdo individ, kompani apo institucion që bashkëpunon me EMSH Distribution konsiderohet një partner, jo thjeshtë një klient.

EMSH Distribution, partneri juaj më i mirë!

Në industrinë tonë, ne jemi të udhëhequr nga dy ideale: cilësi dhe shërbim. Jemi krenarë të themi se këto dy ideale reflektohen në çdo aspekt të punës tonë. ⠀

  • VLERAT jan⁣ë ato q⁣ë kan⁣ë r⁣ënd⁣ësi p⁣ër ne dhe që udhëheqin të gjithë veprimin e kompanisë sonë.⠀
  • SUPORTI: Stafi, partner⁣ët dhe klient⁣ët janë ata q⁣ë e b⁣ëjn⁣ë t⁣ë ec⁣ë nj⁣ë biznes dhe ne fokusohemi gjithmonë q⁣ë tu ofrojmë suport secilit prej tyre.⠀
  • RRITJA E VAZHDUESHME: N⁣e vazhdimisht nd⁣ërmarim sfida t⁣ë reja me q⁣ëllim q⁣ë t⁣ë rritemi dhe t⁣ë p⁣ërmir⁣ësojm⁣ë produktet dhe sh⁣ërbimet tona.⠀⠀

Zgjidhje për çdo ambjent, për çdo nevojë