Siguri maksimale për atë që keni punuar fort për ta ndërtuar

Kur bëhet fjalë për sigurinë në shtëpi, një derë sigurie është hapi i parë ku duhet filluar sepse është linja e parë mbrojtese kundër ndërhyrjeve të mundshme.

Dyert e sigurisë gjithashtu japin përshtypjen se shtëpia është e siguruar mirë dhe vepron si një pengesë për ndërhyrësit e mundshëm. Ekspertët kanë thënë se kur ndërhyrësit shohin dyert e sigurisë ata jo vetëm që fizikisht  janë të penguar për të hyrë brenda, por psikologjikisht mendojnë se është shumë e rrezikshme edhe nëse do të kalonin derën e sigurisë. Një derë sigurie jo vetëm që është e vështirë të kapërcehet, por ndalon shumë hajdutë të mos e provojnë.

Një aspekt tjetër mjaft i rëndësishëm për mbrojtje maksimale janë elementët shtesë të derës që përdoren: brava, deviator, limitator, kunja sigurie, të cilët tek ne gjenden në shumëllojshmëri llojesh dhe modelesh duke filluar nga më të thjeshtat deri tek ato të teknologjisë më të fundit.

dyer sigurie

Modele, dizajne dhe ngjyra të ndryshme, por kualitet i njëjtë!

null

Niveli A

Dyert e Nivelit A garantojnë shkallën më të lartë të rezistencës ndaj vjedhjeve, izolimit akustik dhe termik.

null

Dyer Kundra Zjarrit REI

Parandalojnë përhapjen e flakëve dhe tymit në rast zjarri. Ato mund të përdoren në vendin e punës, ndërtesat tregtare, spitale, shkolla etj.

null

Niveli B

Dyer me dopio cilindër dhe të gjitha elementet e sigurisë për t'iu garantuar një ambient sa më të sigurt dhe komod.

dere sigurie

Dyer Multiblindo për Institucione

Kombinim perfekt mes sigurisë dhe komfortit. Operohet me anë të çelësit dhe sistemeve të avancuara të akses kontrollit.

dere sigurie

Niveli C

Dyert e Nivelit C janë një zgjidhje ideale për ata që duan një derë të fortë dhe në të njëjtën kohë të bukur e moderne.

dere sigurie

Dyer Multifunksionale

Një zgjidhje fleksibël dhe praktike për të gjitha zyrat, ambjentet e brendshme të institucioneve publike dhe private.

Na kontaktoni ose ejani na vizitoni në showroom-in tonë!

Me shumëllojshmerine e produkteve që disponojmë, jemi të sigurt që tek ne do të gjeni atë që po kerkoni.