Nga salla leksionesh deri tek bibliotekat, nga qendrat e studentëve deri tek strehimi i tyre – EMSH Distribution vjen me produkte dhe teknologji që ofrojnë siguri dhe performancë optimale.

Teksa produktet dhe sistemet e sigurisë që në ofrojmë janë krijuar për të mbrojtur njerëzit dhe pronën, ato gjithashtu lejojnë studentët, fakultetet dhe vizitorët të veprojnë lirisht.
Falë një portofoli të madh produktesh që përfshin mbylljet mekanike, kontrollin elektronik të hyrjeve/daljeve, dyert e sigurisë dhe sistemet e menaxhimit të kohës dhe frekuentimit, garantohet siguria e stafit, studentëve dhe sendeve të tyre personale dhe gjithashtu mbrohen pajisjet nga vjedhjet dhe vandalizmi.
Sistemet e menaxhimit të kohës dhe frekuentimit të ISEO përmirësojnë efikasitetin e burimeve njerëzore. I gjithë sistemi është i dukshëm në çdo kohë, me raporte se kush ka hyrë, ku dhe kur, dhe janë në dispozicion të gjitha me një klik të thjeshtë.

Cilindri elektronik Libra Smart dhe lexuesi i kredencialitetit Stylos Smart ofrojnë përgjigjen e përsosur për nevojat e universitetit, duke lejuar studentët të përdorin kartat e tyre të regjistrimit të studentëve për të hapur dyert për dhomat e studimit, laboratorët, apo bibliotekën. Administratorët e sistemit tani mund të programojnë kartat individuale të studentëve individualë shumë thjeshtë, madje edhe nga një smartphone, duke përdorur ISEO Argo App. Ata madje mund të vendosin se në cilat fusha i lejohet qasja secilit student, në cilat ditë dhe në cilën kohë.

Për më tepër, kur një sallë studimi prenotohet nga një student, administratorët mund t’i dërgojnë studentit një çelës aksesi virtual në smartphone-in e tyre për t’i lejuar ata të hapin derën. Dollapët individualë të studentëve janë gjithashtu të pajisur me bravë elektronike: Smart Locker.

Portofol i plotë produktesh që plotëson çdo nevojë dhe kërkesë rreth sigurisë dhe menaxhimit të të dhënave për shkolla dhe universitete

exit door

Dyer & Sisteme Sigurie

 • Dyer me sistem antipanik
 • Dyer me sistem antipanik kundra zjarrit
 • Dyer me sistem elektromagnetik
 • Dyer me mbyllje automatike
01-1

Akses elektronik dhe menaxhim te dhenash

 • Brava elektronike
 • Buton mekanik
 • Hyrje e kontrolluar me sistem elektronik
 • Meanxhim kohe me ane te sistemit elektronik
 • Lexues & Kontrollues i te dhenave
 • Buton shtypes

Aksesore dyersh

 • Door closers
 • Doreza
 • Doreza inoksi ( antibakteriale )
 • Amortizatore per vetmbylljen e deres
 • Xham kundra zjarrit
 • Gomina rezistente ndaj zjarrit, tymit
 • Bojera elektrostatike rezistente ndaj gervishtjeve dhe zjarrit