Siguri dhe efikasitet për pacientët tuaj

 

 

Institucionet shëndetësore përbëhen nga një mjedis fizik mjaft kompleks, me hyrje të shumta të brendshme dhe të jashtme me departamente dhe zona të përdorura nga stafi, pacientët, furnitorët dhe vizitorët që kërkojnë nivele të ndryshme të kontrollit të qasjes.

Siguria dhe ruajtja e një ambienti të përshtatshëm dhe të favorshëm për shërimin, kërkon një ekuilibër delikat midis lirisë dhe sigurisë. Duke pasur parasysh infermierët, mjekët dhe stafin e lirisë që kanë të drejtë të bëjnë punët e tyre, është e rëndësishme të kontrollohet se kush ka hyrje në zona brenda dhe rreth qendrave mjekësore dhe spitale.Teknologjia është një përbërës thelbësor për sigurimin e objekteve të mëdha publike me pika të shumta të hyrjes dhe, zakonisht janë të hapura. Sistemet e menaxhimit të vizitorëve, bllokimi elektronik nga një vendndodhje qendrore, raportimi i auditimit dhe kontrolli elektronik i hyrjes për të mbrojtur zonat e ndjeshme janë masa themelore për mbrojtjen e njerëzve dhe pronave. Spitalet, poliklinikat, vendbanimet për personat me aftësi të kufizuara, repartet psikiatrike, klinikat mjekësore, farmacitë, institutet farmaceutike, laboratorët: për të gjitha këto struktura ne përmbushim kërkesat e sigurise me ane te sistemeve tona gjithëpërfshirëse të kontrollit të kombinuara me dyert e sigurisë, dyert automatike, dyert kundra zjarrit dhe sistemin elektronik të

sisteme akses kontrolli

menaxhimit Argo, të cilat garantojnë siguri dhe efikasitet optimal, pa kompromentuar lëvizjen e njerëzve. Për më tepër, ato integrohen mirë në sistemin e menaxhimit të spitalit duke përfshirë alarmin e zjarrit, forcën e punës dhe sistemet e menaxhimit të kontraktuesve.

Akses elektronik dhe menaxhim të dhënash

 • Brava elektronike
 • Buton mekanik
 • Hyrje e kontrolluar me sistem elektronik
 • Meanxhim kohe me anë të sistemit elektronik
 • Lexues & Kontrollues i të dhënave

Aksesorë dyersh

 • Doreza me mbrojtje antibakteriale
 • Amortizatorë për vetmbylljen e derës
 • Xham kundra zjarrit
 • Gomina rezistente ndaj zjarrit, tymit
 • Bojëra elektrostatike rezistente ndaj gërvishtjeve dhe zjarrit

Dyer dhe sisteme sigurie

 • Dyer me sistem antipanik
 • Dyer me sistem antipanik kundra zjarrit
 • Dyer me sistem elektromagnetik
 • Dyer me mbyllje automatike

PRODUKTIVITET I STAFIT

Me optimizimin e aksesit të një punonjësi shpejt dhe pa rishpërndarjen e kartave apo çelësave të spitalit, ju rritni produktivitetin. Me anë të këtyre sistemeve akses kontrolli mund të aktivizohen ose çaktivizohen aksesi për çdo pikë të caktuar të hyrjes pa qenë e nevojshme të shkohet te dera. Gjithashtu, ekziston edhe opsioni i ruajtjes dhe rishikimit të të dhënave historike.

SIGURI

Ju mund t’i jepni akses stafit tuaj duke përdorur çelësa fizikë siç janë kartat e aksesit ose shirita dore, si dhe çelësat dixhitalë që mund të ruhen në smartphone. Nuk keni pse të shqetësoheni më për humbjen e çelësave fizikë. Këto mund të çaktivizohen fare thjeshtë nga smartphone-i i administratorit me anë të aplikacionit Argo.

KOMODITET

Mund të zbuloni se kush kalon në çdo pikë hyrje/dalje, si dhe vendndodhjen e secilit që ka akses në spital. Gjithashtu mund të zbuloni se kush hyn brenda dhe kush del jashtë. Pacientët do të ndihen më të qetë duke ditur se ekziston një gjurmues dixhital që di se kush hyn në dhomën e tyre.

Produkte inovative dhe të teknologjisë së fundit për sigurinë e spitalit tuaj

Aries Smart – Electronic trim set

Kompleti elektronik Aries Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë të Argo App mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Falë lehtësisë dhe fleksibilitetit të instalimit, Aries Smart mund të instalohet në pothuajse çdo derë që aktualisht është në treg, dhe është krijuar që të jetë në përputhje me shumicën e bravave mekanike.

 

Kerko me shume info

Libra Smart – Cilindër elektronik

Cilindri elektronik Libra Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Njësia Libra Smart funksionon me bateri, dhe mund të instalohet lehtësisht në dyert e reja dhe ato ekzistuese: mund të përdoret me çdo lloj brave mekanike që përshtatet me cilindrat e profileve evropianë, dhe nuk kërkon instalime elektrike, duke lejuar kështu që një cilindër mekanik të zëvendësohet lehtësisht nga një cilindër elektronik.

Kerko me shume info

Stylos Smart – Lexues kredencialesh

Lexuesi i kredencialeve Stylos Smart  është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës.

 

Porosit tani