Transformoni derën tuaj në një sistem akses kontrolli inteligjent

Sistemi i akses kontrollit dhe menaxhimit Argo është zgjidhja ideale për administrimin e mjediseve rezidenciale ose “qendrave tregtare”, B&B, dyqanet, zyrat e vogla, bizneset e vogla dhe studiot profesionale.

Thjeshtë me instalimin e aplikacionit Argo në një smartphone iOS ose Android, përdoruesi do të ketë mundësinë e administrimit, monitorimit dhe hapjes së të gjitha dyerve mbi të cilat janë instaluar pajisjet e serisë Smart ISEO Zero1, pa pasur nevojë për asnjë softuer shtesë ose një lidhje interneti: e gjitha kjo falë teknologjisë Bluetooth Smart, e cila lejon smartphone-in të komunikojë me pajisjet.

Hapeni si të dëshironi!

Duke përdorur aplikacionin e instaluar në smartphone, ju mund të organizoni lejet e hyrjes për deri në 300 përdorues dhe të shikoni 1000 ngjarjet e fundit të zbuluara në secilën derë (hyrje, përpjekje për hyrje të paautorizuar, etj).Teknologjia Bluetooth Smart lejon hapjen në distancë të derës deri në një distancë prej 10 metrash. Kështu që ju mund të përdorni telefonin tuaj si telekomandë për të hapur derën tuaj. Përveç telefonave inteligjentë, dyert mund të hapen gjithashtu duke përdorur Apple Watch të Serisë 3 dhe Serisë 4, kartat ISEO dhe kartat para-ekzistuese RFID (kartat e kreditit, kartat e kontrollit të hyrjes, etj.), kodet PIN dhe lexuesit e shenjave të gishtave. (e disponueshme për bllokimin elektromekanik për dyert e blinduara x1R Smart)

Produkte të sistemit Argo

Aries Smart – Electronic trim set

Kompleti elektronik Aries Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë të Argo App mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Falë lehtësisë dhe fleksibilitetit të instalimit, Aries Smart mund të instalohet në pothuajse çdo derë që aktualisht është në treg, dhe është krijuar që të jetë në përputhje me shumicën e bravave mekanike.

 

Kerko me shume info

Libra Smart – Cilindër elektronik

Cilindri elektronik Libra Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Njësia Libra Smart funksionon me bateri, dhe mund të instalohet lehtësisht në dyert e reja dhe ato ekzistuese: mund të përdoret me çdo lloj brave mekanike që përshtatet me cilindrat e profileve evropianë, dhe nuk kërkon instalime elektrike, duke lejuar kështu që një cilindër mekanik të zëvendësohet lehtësisht nga një cilindër elektronik.

Kerko me shume info

Stylos Smart – Lexues kredencialesh

Lexuesi i kredencialeve Stylos Smart  është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës.

 

Porosit tani

X1R Smart – Bravë elektromekanike për dyer të blinduara

Kyci elektromekanik për dyer të blinduara x1R Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. X1R Smart është një bravë elektromekanike e krijuar posaçërisht për dyer të blinduara: funksionet e saj të hapjes dhe mbylljes kontrollohen nga një motor, dhe buloni mund të operohet mekanikisht duke përdorur një çelës tradicional në rast të ndërprerjes së energjisë.

 

Kërko më shume info