RRETH NESH

ZGJIDHJA

MË E MIRË PËR JU

EMSH Distribution është një emër që vjen si produkt i EMSH. Në bazë të eksperiencës 30 vjeçare të kompanisë mëmë, kjo kompani vjen tek klientët e saj duke sjellë distribucionin e dyerve, bravave & sistemeve të akses kontrollit, kasafortave, impianteve & sistemeve të lyerjes. Të gjitha këto produkte vijnë në tregun shqiptar duke respektuar standartet europiane në projektimin dhe prodhimin e tyre.

PRODUKTE

E

M

S

H

KASAFORTA

IMPIANTE LYERJE

D

I

S

T

R

I

B

U

T

I

O

N

DYER

BRAVA dhe SISTEME AKSES KONTROLLI

DOREZA

KASAFORTA

IMPIANTE LYERJE

DYER & BRAVA

Libra Smart – Cilindër elektronik

Cilindri elektronik Libra Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Njësia Libra Smart funksionon me bateri, dhe mund të instalohet lehtësisht në dyert e reja dhe ato ekzistuese: mund të përdoret me çdo lloj brave mekanike që përshtatet me cilindrat e profileve evropianë, dhe nuk kërkon instalime elektrike, duke lejuar kështu që një cilindër mekanik të zëvendësohet lehtësisht nga një cilindër elektronik.

Kerko me shume info

Aries Smart – Electronic trim set

Kompleti elektronik Aries Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë të Argo App mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Falë lehtësisë dhe fleksibilitetit të instalimit, Aries Smart mund të instalohet në pothuajse çdo derë që aktualisht është në treg, dhe është krijuar që të jetë në përputhje me shumicën e bravave mekanike.

 

Kerko me shume info

Stylos Smart – Lexues kredencialesh

Lexuesi i kredencialeve Stylos Smart  është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës.

 

Porosit tani

X1R Smart – Bravë elektromekanike për dyer të blinduara

Kyci elektromekanik për dyer të blinduara x1R Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. X1R Smart është një bravë elektromekanike e krijuar posaçërisht për dyer të blinduara: funksionet e saj të hapjes dhe mbylljes kontrollohen nga një motor, dhe buloni mund të operohet mekanikisht duke përdorur një çelës tradicional në rast të ndërprerjes së energjisë.

 

Kërko më shume info

KASAFORTA

Complice

Fichet-Bauche ka krijuar gamën e kasafortave të Complice për shtëpinë dhe zyrën për të mbrojtur objekte dhe dokumente të rëndësishme.
Complice është e disponueshme në katër vëllime, nga 10 deri në 80 litra, si një kasafortë mobile dhe në 3 vëllime nga 10 deri në 40 litra, si kasafortë muri. Opsionale mund të porositet me një të çarë në pjesën e sipërme të derës për t’ju lejuar të depozitoni shpejt dhe me lehtësi zarfe ose dokumente pa pasur nevojë të hapni derën.
Dera dhe anet e kasafortës janë dizenjuar në mënyrë ergonomike dhe i janë nënshtruar testeve të shumta te funksionimit për të garantuar jetëgjatësinë e tyre. Gama e gjerë e aksesorëve të disponueshëm lejon një përdorim optimal të hapësirës së brendshme.

Millium

Millium është një gamë e kasafortave e dizenjuar për të mbrojtur para, dokumente të rëndësishme dhe sende me vlerë nga argjendaritë, bankat dhe zyrat.
Millium është një vend i sigurt kompakt, me një dizajn klasik, ideal për zyra, banka dhe dyqane. Gama ofron tre shkallë të sigurisë së shkallës I, II dhe III, dhe është në dispozicion në gjashtë vëllime të ndryshme, nga 40 në 350 litra, duke ofruar kështu mundësinë e gjetjes së kasafortës ose kombinimit të kasafortave të afta për të kënaqur nevojat më të ndryshme për sa i përket sigurisë.
Një zgjedhje e gjerë e aksesorëve të brendshëm dhe kombinimeve të bravave qe ju lejon të përshtateni më tej kasafortën për çdo nevojë.

IMPIANTE & SISTEME LYERJE

GA 1900

Automatic airspray gun for brilliant surfaces

The WAGNER GA 1900 was specially developed for applications in continuous operation where particularly high-quality surfaces are required. The certified stainless steel air caps are manufactured with high precision and guarantee repeatable coating results of the best quality. The gun is therefore particularly suitable for coating a wide variety of components in the automotive industry.

 • Highest precision and reproducible spray pattern
 • Significant material savings thanks to an application efficiency of up to 85%
 • Long service life of the gun due to the use of high-quality materials

TOPFINISH Bell 1S

High-speed rotation atomiser for reciprocators & linear axes

While the RobotBell can be mounted on a robot arm, the TOPFINISH Bell 1S has been specially designed for use with reciprocators and linear axes. It is ideal for electrostatic applications with water and solvent-based paints and can be applied for automated liquid coating in a wide range of industries where high-quality surfaces are required.

 • Ideal coating results with super-fine atomisation
 • High variability thanks to individual adjustment of the spray jet with two shroud airs – depending on the workpiece geometry requirements, both a wide, soft spray pattern and a small, hard spray jet can be generated
 • Minimum effort for assembly & maintenance thanks to sturdy turbine technology and components made from stainless steel

TOPFINISH RobotBell 1

High-speed rotation atomiser for robots

With the high-speed rotation atomiser TOPFINISH RobotBell 1, both small workpieces and large surfaces can be coated with highest efficiency. The RobotBell is ideal for electrostatic applications with water and solvent-based paints. Thanks to its versatility and robust properties, it allows perfect surface coatings in a wide range of areas – such as for workpieces in the automotive, metal, plastic or wood industry.

 • Ideal coating results with super-fine atomisation
 • High variability thanks to individual adjustment of the spray jet with two shroud airs – depending on the workpiece geometry requirements, both a wide, soft spray pattern and a small, hard spray jet can be generated
 • Minimum effort for assembly & maintenance thanks to sturdy turbine technology and components made from stainless steel

PILOT GA 9010 Marking

The PILOT GA 9010 Marking is a fully automatic spray gun for spot and line marking. It is suitable for alphanumeric labelling.

Sharp-edged markings are possible with the PILOT GA 9010 Marking. Thanks to the extremely short switching times (open, spray, close), it is ideal for use in production processes with short cycle times. Specially designed flushing devices and a robust construction ensure that the PILOT GA 9010 Marking delivers smooth production processes even under the most difficult conditions.

Applications:

 • OK and NOK component marking
 • Alphanumeric labelling 
 • Food processing
 • Adhesive processing with spot-accurate application

PARTNERËT