Showing all 13 results

Dere me dy kanata

Dyer sigurie të nivelit B me karakteristikat e mëposhtme :

 • Kase + kundrakase

 • Flete llamarine e deres

 • Aksesoret

 • Veshje druri

Dere Sigurie

Dyer sigurie të nivelit A me karakteristikat e mëposhtme :

 • Kase + kundrakase

 • Flete llamarine e deres

 • Aksesoret

 • Veshje druri

Out Of Stock

Dyer Kundra Zjarrit

 • Dyert kundra zjarrit janë rezistente ndaj temperaturave dhe tymërave.
 • Pjesa e brendshme është e përbërë nga material izolues me mbrojtje të ndryshme dhe me aksesorë në varësi të nevojave të klientit.
 • Fleta e derës është e përbërë nga llamarinë e galvanizuar 8/10 me trashësi 60 mm.
 • Kasa është e përbërë nga trashësi llamarine 15/10 e përforcuar nga të katër anët nga nje element metalik.
 • Bravë strandarte me cilindër e pajisur me kapak mbrojtës dhe shtrese celiku.
 • Dera është e pajisur nga një sistem antipanik i cili realizohet nga një dorezë me ulje vetëmbyllëse.

Dyer Sigurie – Niveli A

Dere sigurie e nivelit A  me materiale teper cilesore dhe sisteme sigurie te teknologjise  se fundit:

 • Kase + kundrakase

 • Flete llamarine e deres

 • Aksesoret

 • Veshje druri

Dyer Teknike

Derë mekanike ekonomike për përdorim të gjerë

 • Celik i galvanizuar
 • I prodhuar me një teknologji që quhet galvanizim në të nxehtë
 • Mundëson mbrojtje të lartë ndaj agjentëve atmosferike
 • E lyer me bojë elktrostatike "polyester powders" në temp.180 °C
 • Me trashësi lyerje (mbi 70 microns)
 • Rezistenca e bojës është testuar 500 orë nën efektin e jodit dhe kripës
 • Përzgjedhja e ngjyrave bazohet te standarti RAL colors
 • Prodhimi i dyerve bëhet në dimensione standarte
 • Dimensionet janë të disa llojeve
 • Shumëllojshmëria e standarteve lejon klientin të ketë më shumë mundësi zgjedhje
 • Dera është lehtësisht e montueshme edhe nga persona jo profesionistë

Niveli B

Dyer sigurie të nivelit B me karakteristikat e mëposhtme :

 • Kase + kundrakase

 • Flete llamarine e deres

 • Aksesoret

 • Veshje druri

Niveli D

Dyer sigurie të nivelit B me karakteristikat e mëposhtme :

 • Kase + kundrakase

 • Flete llamarine e deres

 • Aksesoret

 • Veshje druri