Complice

Fichet-Bauche ka krijuar gamën e kasafortave të Complice për shtëpinë dhe zyrën për të mbrojtur objekte dhe dokumente të rëndësishme.
Complice është e disponueshme në katër vëllime, nga 10 deri në 80 litra, si një kasafortë mobile dhe në 3 vëllime nga 10 deri në 40 litra, si kasafortë muri. Opsionale mund të porositet me një të çarë në pjesën e sipërme të derës për t’ju lejuar të depozitoni shpejt dhe me lehtësi zarfe ose dokumente pa pasur nevojë të hapni derën.
Dera dhe anet e kasafortës janë dizenjuar në mënyrë ergonomike dhe i janë nënshtruar testeve të shumta te funksionimit për të garantuar jetëgjatësinë e tyre. Gama e gjerë e aksesorëve të disponueshëm lejon një përdorim optimal të hapësirës së brendshme.