Millium

Millium është një gamë e kasafortave e dizenjuar për të mbrojtur para, dokumente të rëndësishme dhe sende me vlerë nga argjendaritë, bankat dhe zyrat.
Millium është një vend i sigurt kompakt, me një dizajn klasik, ideal për zyra, banka dhe dyqane. Gama ofron tre shkallë të sigurisë së shkallës I, II dhe III, dhe është në dispozicion në gjashtë vëllime të ndryshme, nga 40 në 350 litra, duke ofruar kështu mundësinë e gjetjes së kasafortës ose kombinimit të kasafortave të afta për të kënaqur nevojat më të ndryshme për sa i përket sigurisë.
Një zgjedhje e gjerë e aksesorëve të brendshëm dhe kombinimeve të bravave qe ju lejon të përshtateni më tej kasafortën për çdo nevojë.