Showing 1–16 of 61 results

Aksesorë

Aksesorë

Gama e gjere e aksesorëve plotëson grupin e të gjitha produkteve.

 • Përshtatshmëri
 • Siguri

Aries

The Aries electronic trim set is one of the products from the ISEO Zero1 product range that can be managed by the V364 access control system. The Aries is battery operated, does not require any electrical connections, and can be installed on most doors currently available on the market, thus rendering it the ideal solution for access management using RFID cards, ensuring maximum flexibility and low installation costs for newly installed doors, as well as for retrofitting pre-existing doors.

Aries Smart – Electronic trim set

Kompleti elektronik Aries Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë të Argo App mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Falë lehtësisë dhe fleksibilitetit të instalimit, Aries Smart mund të instalohet në pothuajse çdo derë që aktualisht është në treg, dhe është krijuar që të jetë në përputhje me shumicën e bravave mekanike.

 

Kerko me shume info

B NO-HA Mini Pa dorezë

B NO-HA mini PA DOREZË

Brava e parë magnetike pa asnjë pjesë lëvizëse gjatë hapjes / mbylljes së derës. Kombinim ideal midis projektit revolucionar dhe fuqisë magnetike Bonaiti: “no door, no handle”.

 • Lirshmëri dhe asnjë zhurmë gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: paneli i derës është plotësisht i lëmuar
 • Rezistente ndaj oksidimit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik i papritur
 • Siguria: vetëm disa elemente lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje

B-Bitter

B-Bitter

 

Brava e vetme në botë që është e kthyeshme kur instalohet, e patentuar ndërkombëtarisht.

 • Mundësi të shumta hapje/mbyllje
 • Teknikë standarte e montimit
 • Mundësi zgjedhje dizajni
 • Funksionim pa zhurmë

B-Evo

B-Evo

Versioni magnetik dhe modern i “Patent-it” është krijuar posacërisht për dyert e rinovuara.

 • Mbyllje e sigurt
 • Lirshmëri dhe pa zhurme gjatë hapjes/mbylljes së derës
 • Dizajni: Sipërfaqja e derës është plotësisht e lëmuar
 •  Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijet: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Vetëm disa elemente të lëvizshëm
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Përshtatet plotësisht me dorezat Bonaiti

B-Five

B-Five

 • Gama e veçantë për dyer me bllokim metalik
 • Lirshmëri dhe pa zhurmë gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: faqja e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik nga sulmuesit
 •  Vetëm disa elemente lëvizës
 • Nuk ka nevoje për mirëmbajtje
 • Përshtatet plotësisht me dorezat Bonaiti

B-Forty

B-FORTY

 • Simetri perfekte
 •  Kthyeshmëri totale
 •  Asnjë vështirësi në instalim
 •  Kombinohet me korniza çeliku dhe alumini
 • Qetësi dhe lirshmëri gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: paneli i derës është plotësisht i lëmuar
 • Rezistente ndaj oksidimit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik i papritur
 • Siguri: vetëm disa elementë lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Përshtatet plotësisht me gamën e dorezave të Bonaiti-t

B-France

B-France

Bravë magnetike e tregut francez, pjesa e pasme 40 ose 50 mm; ideale për dyer të rinovuara dhe dyer të reja.

 • Version i ri i kundrabravave për standartin francez
 • Lirshmëri dhe asnjë zhurme gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: faqja e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Vetëm disa elemente të lëvizshëm
 • Nuk ka nevojë per mirëmbajtje
 • Hub: 7 mm, backset: 40 and 50 mm, axis: 70 mm
 • Përshtatet plotësisht me dorezat Bonaiti

B-Klass

B-Klass

 • Lirshmëri dhe asnjë zhurmë gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: ana e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për femijet: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Siguria: vetëm disa elementë lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Zgjedhja më e gjerë në treg
 • Gjerësia e pllakës së përparme: 18, 20 dhe 24 mm
 • Pjesa e prapme: 50, 55, 60 dhe 65 mm
 • Përshtatet plotësisht me gamën e dorezave të Bonaiti-t

B-Latch

B-Latch

 • Lirshmëri dhe asnjë zhurmë gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: ana e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Siguria: vetëm disa elemente lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje

B-One

B-One

Bravë origjinale magnetike e përsosur që mori një aprovim të madh nga publiku falë dizajnit të saj pa zhurmë dhe inovativ.:

 • Standart francez dhe italian
 • Operim fleksibël
 •  Lirshmëri dhe asnjë zhurmë gjatë hapjes dhe mbylljes së derës
 •  Dizajni: ana e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Siguria: vetëm disa elemente lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Përshtatet plotësisht me gamën e dorezave të Bonaiti-t

B-Safe Emergency

B-Safe Emergency

 • Lirshmëri dhe asnjë zhurmë gjate hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: ana e derës është plotësisht e lëmuar
 • Rezistente ndaj korrozionit
 • Siguria për fëmijët: asnjë rrezik nga sulmuesit
 • Siguria: vetem disa elemente lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Zgjedhja më e gjerë në treg
 • Gjerësia e pllakës së përparme: 18, 20 dhe 24 mm
 • Pjesa e prapme: 50, 55, 60 dhe 65 mm
 • Përshtatet plotësisht me gamën e dorezave të Bonaiti-t

B-Smart

B-Smart

 • Simetri perfekte
 •  Kthyeshmeri totale
 •  Asnjë vështirësi në instalim
 • Kombinohet me korniza çeliku dhe alumini
 •  Qetesi dhe lirshmëri gjate hapjes dhe mbylljes së derës
 • Dizajni: paneli i derës eshte plotësisht i lëmuar
 •  Rezistent ndaj oksidimit
 • Siguria për fëmijet: asnjë rrezik i papritur
 •  Siguri: vetëm disa elementë lëvizës
 • Nuk ka nevojë për mirëmbajtje
 • Përshtatet plotësisht me gamën e dorezave të Bonaiti-t

B-Split

B-Split

 

Bravë me shul qëndror për dyer të kthyeshme me bulon të
ndarë.

 • Mundësi të shumta hapje/mbyllje
 • Mundësi zgjedhje dizajni
 • Teknikë standarte e montimi
 • Funksionim pa zhurmë