Aries Smart – Electronic trim set

Kompleti elektronik Aries Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë të Argo App mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Falë lehtësisë dhe fleksibilitetit të instalimit, Aries Smart mund të instalohet në pothuajse çdo derë që aktualisht është në treg, dhe është krijuar që të jetë në përputhje me shumicën e bravave mekanike.

 

Kerko me shume info

Description

Kompleti elektronik Aries Smart funksionon me bateri dhe për këtë arsye nuk kërkon instalime elektrike, duke e bërë kështu zgjidhjen ideale të menaxhimit të hyrjes për dyert e sapoinstaluara, si dhe për dyert ekzistuese, duke ofruar fleksibilitet maksimal dhe kosto të ulët instalimi.

 Aries Smart është i disponueshëm në dy versione :

  • IP54 për instalimet  “e mbrojtura” (dyert e brendshme)
  • IP55 për instalimet “e jashtme” (dyert e jashtme)

KATALOG DHE BROSHURA


Porosit tani