KASAFORTA QE I REZISTOJNE PRERJES FLEKSIBEL

Kjo gamë e kasafortave kapërcen me lehtësi përpjekjet e vjedhjeve:
Rezistente:
TEST I THYERJEVE: 110 goditje 4KG dhe dorezë 40cm.
TESTI I SULMEVE: 3 grirëse dhe 12 disqe prerëse.

Description

Kasafortë rezistente ndaj thyerjes, prerjeve dhe goditjeve. Garanton qëndrueshmëri kundër goditjeve falë teknologjisë 3D të prerjes me lazer të pjesës së përparme (midis derës dhe kornizës) dhe rezistencës ndaj thyerjes kundër diskut të prerjes, pasi është bërë nga gjenerata e fundit të mineraleve sintetike “High Tech“; prerje lazer, kornizë monobloc para me dritë prerëse midis kornizës dhe fletës së derës prej vetëm 2/10 mm. Pjesa e përparme Monobloc në çelik të veçantë të trashë.
Saldim plotësisht robotik me rezistencë të lartë. Bashkime të forta të brendshme të bëra me një sistem robotik. Barriera speciale të dyerve të dizenjuara posaçërisht për t’i rezistuar në mënyrë të efektshme goditjeve të çekiçit.