Stylos Smart – Lexues kredencialesh

Lexuesi i kredencialeve Stylos Smart  është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo nga smartphone, i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës.

 

Porosit tani

Description

Njësia Stylos Smart është gjithashtu e aftë të kontrollojë çdo pajisje elektronike të kombinuar me aktuatorin elektronik të bravave elektrike. Stylos Smart është një lexues i kontrollit të hyrjes multi-standarte ISO 14443 A / B, dhe është në dispozicion në 2 modele: Ekrani Stylos dhe LED Stylos. Lexuesi, nga ana tjetër, mund të mobilohet  në versionin e brendshëm ose të jashtëm (IP66).

 

KATALOG DHE BROSHURA


VIDEO                                                                                                                


 

Porosit tani