Libra Smart – Cilindër elektronik

Cilindri elektronik Libra Smart është një nga produktet e ISEO Zero1 që mund të kontrollohet duke përdorur aplikacionin Argo, nga smartphone i disponueshëm si për iOS ashtu edhe për Android. Me anë te Argo app mund të shtohen, fshihen apo modifikohen lejet e hyrjes së derës. Njësia Libra Smart funksionon me bateri, dhe mund të instalohet lehtësisht në dyert e reja dhe ato ekzistuese: mund të përdoret me çdo lloj brave mekanike që përshtatet me cilindrat e profileve evropianë, dhe nuk kërkon instalime elektrike, duke lejuar kështu që një cilindër mekanik të zëvendësohet lehtësisht nga një cilindër elektronik.

Kerko me shume info

Description

Njësia Libra Smart është gjithashtu e disponueshme në një version të rëndë, i cili është i përshtatshëm për t’u përdorur në çdo kushte mjedisore, dhe vjen i plotë me një element mbrojtës anti-vjedhje në vetë trupin e cilindrit. Ky produkt ka marrë nivelet më të larta të çertifikimit ndërkombëtar të sigurisë.
Cilindri elektronik Libra Smart u zgjodh për Indeksin e Dizajnit ADI 2013, dhe u nderua me çmimin Compasso d’Oro në edicionin e 23-të të çmimeve. Libra Smart ishte gjithashtu midis finalistëve të IFSEC-së për Security & Fire Excellence Awards, dhe është nominuar në 2015 për German Design Awards.

 

 

KATALOGU & BROSHURA 


Video

 

Kerko me shume info